Vi söker skribenter!

Bild: Mia Berg

Nu söker PP skribenter! Vi letar efter dig som vill skriva om vården men själv saknar kanal att göra det i. Arbetet är helt och hållet på ideell basis, ingen ersättning utgår alltså. Detta för att föreningen saknar finansiering och alla vi andra som jobbar aktivt också gör det ideellt. Du kan så klart använda din kolumn och oss som referens.

Sedan starten av föreningen 2015, har jag själv skrivit de allra flesta inläggen, samt haft ett par gästskribenter med jämna mellanrum, vilka nu inte heller har tid att skriva längre. Och själv måste jag (tyvärr!) lägga all min fokus på min försörjning, så föreningen måste numera komma i andra hand. Så ser den krassa verkligheten ut när vi inte får medel att driva vårt arbete på.

PatientPerspektiv har under årens lopp lyckats få en hel del uppmärksamhet i media och följs av en rad betydelsefulla röster inom vård och samhälle. Så om du skulle vilja hänga på oss och få ut din röst och göra ett betydelsefullt och banbrytande arbete som kritisk röst på patienternas sida för en förbättrad vård, eller vet någon som skulle passa, tveka inte att höra av dig till mia@patientperspektiv.org

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.