PP behöver dig!

Bild: Mia Berg
Bild: Mia Berg

PatientPerspektiv behöver dig! PP har funnits som grupp i ett år nu och som registrerad förening i knappt ett år. Jag älskar det jag gör, att kunna bidra med min hjälp, min egen erfarenhet och de kunskaper jag fått sedan jag katapulterades in i vården för ett år sedan.

Det att kunna hjälpa andra som går igenom liknande trauma är ett underbart sätt att läka sig själv. Mina första tankar på att starta stödgrupp kom snabbt. När jag befann mig mitt i hela anmälningsproceduren och jämt var utmattad men ändå tvungen att fortsätta, tänkte jag ofta på alla andra. Alla de som inte har min fighting spirit, som inte orkar, som inte vet var man anmäler och hur. Alla som är rädda för att ställa till problem för sig själv i framtida situationer i vården. Alla som själv saknar röst. PP finns till för dem.

Jag vill fortsätta kampen, men sticker samtidigt inte under stol med att det är ett tufft jobb. Det är ok att jag jobbar mycket, men jag behöver hjälp. Som alla andra.

Nu söker jag dels andra som vill engagera sig, dels finansiering. Vi behöver bli fler som engagerar sig i PP:s arbete för en framtida bättre vård. En vård där människan och humaniteten står i centrum. En vård där alla som arbetar verkligen vill ge allt – god service, god omvårdnad och ett gott bemötande. En vård där skadade får de tre sakerna jag ofta talar om; en tydlig förklaring, en uppriktig ursäkt och en försäkran om åtgärdande.

Om du vill engagera dig – hör av dig till mig så snackar vi mer!

Pengar, ja … Trist att behöva snacka om det, men de behövs de med. Mycket snart börjar föreningens bankkonto att kosta, 1.200:- om året. Jag har hittills stått för alla utgifter själv, inte jättemånga för jag är snål, och jag gör så mycket som möjligt utan kostnader. 🙂

Jag skulle vara dig evigt tacksam om du ville bidra med en liten slant! Bli föreningens stödvän HÄR så jag kan fortsätta driva arbetet framåt och hjälpa de som behöver och som redan är hårt utsatta. Tack! Ur djupet av mitt hjärta – tack!

grupploggajoeturk200

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.