Mirakler!

Häromdagen hade jag ett mycket givande samtal med en gelike om livets mirakler; Pernilla Brown som driver Prematurföreningen Mirakel.

Pernilla har som även jag, gjort erfarenheten att det inte är helt enkelt att hitta följare, medlemmar eller ens samarbeten bland andra med samma mål. Vi talade länge och väl. Och konstaterade att det är skönt att tala med andra i samma sits. Lite som våra hjälpsökande alltså. Alla behöver vi stöd någon gång och vi som än så länge är små föreningar, behöver det kanske ännu mer. Då får vi hitta det stödet i varandra.

Pernillas historia är lik min egen såtillvida att hon drog igång verksamheten efter en tragiskt incident i familjen – hennes för tidigt födda tvillingdotter avled till följd av multiresistenta bakterier och blodförgiftning, då hon fick annorlunda dos antibiotika än hennes lilla syster som överlevde och som idag får leva ensam, utan sin tvilling …

Pernillas mission genom föreningen är att via sponsorer till föreningen bistå med kostnadsfria massagebehandlingar till gravida med komplikationer vid special-BB, samt även ge stöd till sörjande tvilling- och trillingföräldrar.

Kontakta henne gärna för mer info!

Fortsätt slåss, Pernilla! Nu har vi hittat stödet! 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.