Lena Kullman

lena

 

Jag är Lena Kullman, boendes i Stockholm med lång erfarenhet av vården både som undersköterska, sjuksköterska, anhörig och patient.

För mig har alltid patientsäkerhetsfrågor legat varmt om hjärtat och har det sista året blivit ännu mer aktuellt då min son blev svårt sjuk. Att som anhörig se hur vården idag försämras och därmed också patientsäkerheten berör mig djupt. Den kunskap och erfarenhet jag fått genom år av arbete inom vården gör att det idag inte går att blunda för hur patientsäkerheten ständigt är hotad. Att engagera mig för att försöka bidra till en förändring för patienterna och de anhörigas skull är mitt mål.

Som PPs representant under vårddemon den 4e sep 2016
Som PPs representant under vårddemon den 4e sep 2016

grupploggajoeturk200

2 Replies to “Lena Kullman”

  1. engagemanget leder ingenvart om man inte också engagerar företrädare för rättssamhället. Begreppet patientsäkerhet ”glömdes bort” nämligen bort dvs struntades i när vårdsamhället stiftade sina lagar. .Hur var detta möjligt? Tja Sverige är ett gammaIt överhetssamhälle bakom mantrat ”Alla människors lika värde”. Här hjälper inte enbart demonstrationer. Här måste lagkunniga till för en genuin förändring av patientvillkoren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.