Jobba med PP

Bild: Mia Berg, Åhus
Bild: Mia Berg, Åhus

Nu söker vi dig som vill engagera dig för en god sak! PP drivs helt av ideella krafter, alla som engagerar sig gör det på egen tid och för egna pengar. Vi är en politiskt oberoende, icke-religiös hjälporganisation som riktar sig till vårdskadade och deras anhöriga. Behovet av extra arbetskraft är stort.

Rent generellt söker vi hela tiden efter dig som vill göra en god gärning. Om du vill engagera dig i det direkta hjälparbetet, ser vi gärna att du själv är vårdskadad (även om vi egentligen hade vi hoppats att du inte var det så klart!), eller står någon nära som är. Det låter helt knasigt jag vet, men varför det är ett krav, tja, det är väl framför allt för att vi anser att de som jobbar med oss, också ska ha gått igenom svårigheterna med att till exempel anmäla vården. Vi tror att man hjälper bättre med egen erfarenhet i bagaget. Plus att empatin ökar.

I vissa fall övertrumfar erfarenhet ett akademiskt betyg. Som hos oss.

Någon som känner sig hågad att hjälpa oss? Eller känner någon som skulle kunna? Alla tips emottages tacksamt! Hör av dig till mig på: mia@patientperspektiv.org
grupploggajoeturk200