Blogg

137koplit800

Här i PPs blogg hittar ni våra egna presentationer och tankar kring vården. För att ingen av våra historier är lika flyktig som en maskrosboll …

Om vi i ett blogginlägg, refererar till och kommenterar åsikter eller fakta i en artikel, länkar vi alltid till det aktuella materialet. Det åligger däremot ej oss att varken verifiera åsikter/fakta, eller att förse våra läsare med länkar till upphovet i ursprungsartikeln. Skulle ni sakna sådana länkar, föreslår vi att ni istället kontaktar artikelförfattaren direkt.

I Patientberättelser publicerar vi patienter som har en historia att berätta, men kanske saknar egen kanal. PatientPerspektiv tar inget ansvar för, och gör heller ingen bakgrundskontroll på inläggen i gästbloggen. I de fall vi publicerar en berättelse från någon som vill vara anonym, respekterar vi denna önskan, men har däremot alltid personlig kontakt med skribenten.

I bloggen om Dr Skalpell är det en fristående skribent som skriver inifrån vården, med lång erfarenhet. Även denna skribent är anonym på grund av riskerna i jobbet, men vi står i tät, personlig kontakt hela tiden.

grupploggajoeturk200