Bli vår stödvän!

snäckakop3.800

Vi behöver dig! Bli vår stödvän eller sponsor på Bankgiro 762-8654

Det är med sorg i hjärtat vi måste meddela att vår verksamhet stängs ner nu under början av 2019. Vi tar inga nya fall och heller inga fler stödvänner. Läs mer här.

Som stödvän till föreningen gör du en god gärning som vi är mycket tacksamma för!

Föreningen är i första hand till för vårdskadade och deras anhöriga, men även andra med intresse av en fungerande, patientsäker vård är så klart välkomna!

PatientPerspektiv är beroende av kontinuerligt stöd från alla som vill hjälpa till, antingen det handlar om spridning, frivilligarbete, eller med ekonomiska medel. Varje bidrag gör så att vi kan fortsätta hjälpa lite till. Föreningen är noga med att vara transparent i sitt arbete och som stödvän behöver du inte engagera dig mer än att betala stödavgiften! 🙂

Sprider oss gör du enklast genom att dela oss på sociala media och bjuda in dina vänner att gilla vår Facebook-sida (länk nedan).

Om du vill delta i vårt arbete för en ökad patientsäkerhet, eller vill sponsra föreningen med ett större ekonomiskt bidrag, är du varmt välkommen att kontakta mig på mia@patientperspektiv.org. Vill du hellre vara anonym, är vårt bankgiro 762-8654, märk inbetalningen med ”Gåva”.

Om du själv eller någon anhörig råkat illa ut och vill bli stödvän, är avgiften 150 kronor per år. Du får då tillgång till vår hjälp och behöver du juridiskt stöd kan vi hänvisa dig till föreningens juridiskt sakkunniga. Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Vi på PP är oerhört tacksamma för all draghjälp vi kan få! (Ingen återbetalning medges)

Genom att fylla i formuläret, samtycker du till att vi sparar dina uppgifter i vårt register över stödvänner så länge du behåller din stödvänskap. Vi använder inte dina uppgifter till något annat än denna registrering, och garanterar att vi inte heller lämnar ut dessa till tredje part. grupploggajoeturk200